KAPOSVAR.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kaposvar 2019.12.09
Kaposvar 2019.12.09

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kaposvár 2021.01.25
Kaposvár 2021.01.25
Kaposvár 2020.12.07
Kaposvár 2020.12.07
Kaposvár 2020.11.23
Kaposvár 2020.11.23
12345...
»
Fiatal kapust és támadót igazolt a Rákóczi Szuperinfó Hírek - Újabb két labdarúgóval erősítette meg keretét a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II. vasárnapi folytatására készülő Kaposvári Rákóczi FC. A…
Jól tervezhető jövőt remél a cukorágazat Szuperinfó Hírek - Szakmaközi szervezetként működhet ezt követően a Cukor Terméktanács. Az érdekképviselet ezentúl hatékonyabban képviselheti tagjai érdekeit.
Belvárosi üzlet gyulladt ki Kaposváron Szuperinfó Hírek - Tűz ütött ki egy kaposvári üzletben kedden délelőtt a Fő utcán.
Karikó Katalinék vakcinájára vár Lovász Márta Szuperinfó Hírek - A szilveszteri partik elmaradtak, nem rendeznek bálokat, Lovász Márta varrodájában mégis zakatolnak a varrógépek.
Jobb eredményben bíztak az évnyitón a fiatalok Szuperinfó Hírek - Igencsak felemásra sikeredett a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely csapatainak az évkezdése. A serdülő leányok kikaptak Martonvásárhelyen a Szombathelytől, míg…
A dinamikus rajtolást tanították Szuperinfó Hírek - Ismételten a Kaposvári Csik Ferenc Versenyuszodában gyűltek össze a Dél-Dunántúl régió kiválasztott 12–15 éves úszói, hogy egy kiváló képzésen vegyenek…
Már keresik a sérült Jukic helyettesét a kaposváriak Szuperinfó Hírek - Három játékosát is nélkülözni kénytelen ezekben a hetekben a Kaposvári KK együttese, amely legutóbb nagy bravúrral verte a bajnoki címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát. A sérültek állapotáról a friss diagnózisokat követően adott tájékoztatást a somogyi klub.
Életünk ujjongó válasz lehetne Isten szüntelen kérdésözönére Szuperinfó Hírek - Ilyenkor, új év kezdetén általában elgondolkodunk azon, hogy szüleinken, tanárainkon kívül kik azok a meghatározó személyek, akiktől bármiféle kapaszkodót, szellemi-lelki táplálékot kaptunk.
Természetvédelmi egyesületet alapított egy kaposvári állatorvos Szuperinfó Hírek - Egy kaposvári származású állatorvos az esőerdők és a mangrovemocsarak védelmét éppolyan fontosnak tartja, mint a hazai tájakét, ezért nemzetközi természetvédelmi…
A zenei nevelés, és a kórusmunka szeretete élteti Kaposvár új díszpolgárát Szuperinfó Hírek - A járvány miatti nehéz helyzetben is erőt tud adni kórusainak Kerekesné Pytel Anna, zenepedagógus.