KAPOSVAR.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kaposvar 2019.12.09
Kaposvar 2019.12.09

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kaposvár 2021.06.14.
Kaposvár 2021.06.14.
Kaposvár 2021.05.31.
Kaposvár 2021.05.31.
Kaposvár 2021.05.17.
Kaposvár 2021.05.17.
12345...
»
Piknikezve, táncolva ismertük meg a Csiky új évadát Szuperinfó Hírek - Rendhagyó évadismertetőt rendezett a kaposvári teátrum a színházparkban kedden. A színes programokban bővelkedő rendezvényen kiderült: saját előadásaik mellett fesztiváloknak is…
A múzeumok éjszakáján lesz a kaposvári várról készült kisfilm bemutatója Szuperinfó Hírek - Hasonló animációs kisfilm még nem készült Kaposvár történelméről, mint amilyen a vár XV. századi, eredeti állapotát a legutóbbi ásatások eredményeinek…
Ghánából is jöhetnek hallgatók Kaposvárra Szuperinfó Hírek - Hallgatói toborzóirodát nyitott Ghána fővárosában, Accrában a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Díjazták a jó tanuló táncsicsosokat Szuperinfó Hírek - A kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium diákjai is átvették a jó tanulóknak járó díjat hétfőn délután az intézményben tartott tanévzáró ünnepségen.
Elhagyja a kaposvári evangélikus gyülekezetet a Pongrácz házaspár Szuperinfó Hírek - Pongrácz Máté és Pongráczné Győri Boglárka evangélikus lelkészek augusztus 31-én távoznak a kaposvári evangélikus gyülekezet éléről.
Pihentető a park, de nem hajléktalantanya Szuperinfó Hírek - Közterület-felügyelőket állítottak a kaposvári Rippl-Rónai parkba. A posztos szolgálatra azért volt szükség, mert az ott tanyázó hajléktalanok gyakran a bokroknál végezték el szükségleteiket, alkalmanként pedig inzultálták az arra járókat. S ha a rendőrök igazoltatták és elküldték őket, rövid időn belül újra megjelentek a parkban.
Csak hisszük, hogy a szabadban meleg van Szuperinfó Hírek - Másodfokú hőségriasztás lépett életbe szombaton, de a kánikulából már pénteken ízelítőt kaptunk.
Puskás Bélát választották országos elnöknek Szuperinfó Hírek - Puskás Bélát választották az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartestület (OTEI) új elnökének, miután tavaly decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt Horváth József, az OTEI elnöke.
Érdemes nyáron is betérni az Együdbe Szuperinfó Hírek - Újra megnyitotta kapuit az Együd Árpád Kulturális Központ a látogatók előtt, és egész nyáron át programokkal, könnyűzenei koncertekkel, néptánc és…
A magyar futball legjobbjait láthatjuk a kaposvári tárlaton Szuperinfó Hírek - A taszári születésű Kiss László labdarúgóról készült fénykép is megtekinthető Kaposváron.